ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΑΔΑΚΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΛΑΔΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ

Διεύθυνση - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Διεύθυνση: ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ Τ.Κ. - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τ.Κ.: 72300
Περιοχή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Περιοχή: Σητεία Κατηγορία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλέφωνο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο: 2843023312 Fax - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Fax: -
Κινητό - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κινητό: 6978777121 E-mail - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Υπεύθυνος: ΒΟΡΑΔΑΚΗΣ Γ. Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ιστοσελίδα:
Διάσημη γεωγραφική περιοχή, αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που παράγει. Ελαιόλαδο από την Κρήτη. Η Κρήτη φημίζεται για πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι το λάδι της και η τσικουδιά της (ρακί). Και αυτά παράγει και ο κ. Βοραδάκης. Λάδι: Όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ήρθαν στην Κρήτη Αμερικανοί διαιτολόγοι για να εξετάσουν το φαινόμενο της μακροζωίας των Κρητικών, δεν πίστευαν στα μάτια τους. ΄΄ Πόσο λάδι τρώνε , Θεέ μου΄΄, αν...
Επισκέπτες: 6054

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΑΔΑΚΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΛΑΔΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΑΔΑΚΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΛΑΔΙ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ

Διάσημη γεωγραφική περιοχή, αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου που παράγει. Ελαιόλαδο από την Κρήτη. Η Κρήτη φημίζεται για πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι το λάδι της και η τσικουδιά της (ρακί). Και αυτά παράγει και ο κ. Βοραδάκης. Λάδι: Όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ήρθαν στην Κρήτη Αμερικανοί διαιτολόγοι για να εξετάσουν το φαινόμενο της μακροζωίας των Κρητικών, δεν πίστευαν στα μάτια τους. ΄΄ Πόσο λάδι τρώνε , Θεέ μου΄΄, αναφώνησε ο διεθνούς φήμης γιατρός και πρωτοπόρος σε θέματα διατροφής Ancel Keys, καθώς έβλεπε την πράσινη σαλάτα να κολυμπά κυριολεκτικά στο ελαιόλαδο. Στην ουσία ο Keys επανέλαβε εκείνο που είχαν προσέξει κατά τους προηγούμενους αιώνες όλοι σχεδόν οι περιηγητές που έδειξαν ενδιαφέρον για την καθημερινή ζωή των Κρητών. Σήμερα πιστεύεται πως το ελαιόλαδο είναι το πιο μεγάλο μυστικό της κρητικής διατροφής και της κρητικής μακροζωίας. Ιατρικές έρευνες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται στην Ευρώπη και στη Αμερική αποκαλύπτουν πως το ελαιόλαδο όχι μόνον προστατεύει την καρδιά αλλά και βοηθά στην καλή λειτουργία πολλών οργάνων ή δρα ευεργετικά σε μια μακρά σειρά ασθενειών. Μειώνει τη χοληστερόλη, έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει από καρκίνους, βοηθά τη λειτουργία του ήπατος, είναι ιδανικό για τη διατροφή των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη και τόσα άλλα. Η ποιότητα του κρητικού ελαιόλαδου είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Γιατί δεν είναι βιομηχανικό αλλά φυσικό προιόν που βγαίνει από μια απλή σύνθλιψη της ελιάς, χωρίς εκχυλίσματα και βελτιωτικά πρόσθετα. Είναι το πιο καλό, το πιο ελαφρύ, το πιο γευστικό ελαιόλαδο του κόσμου, ένα προϊόν που καλλιεργείται με φροντίδα και μεράκι και συσκευάζεται αγνό και φυσικό από επιχειρήσεις που δείχνουν το σεβασμό τους τόσο στο προϊόν όσο και στον ίδιο τον καταναλωτή. Δοκιμάστε αντί για βούτυρο στο πρωινό σας....ψωμί ή παξιμάδι ολικής αλέσεως βουτηγμένο σε κρητικό παρθένο ελαιόλαδο. Αν θέλετε μπορείτε να το αρωματίσετε βάζοντας μέσα στο μπουκάλι το βότανο ή τους συνδυασμούς βοτάνων που σας αρέσουν. Είναι το καλύτερο, το πιο υγιεινό, το πιο γευστικό πρωινό. Διαδικασία καλλιέργειας και συγκομιδής που μεταφέρεται αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά. με αποτέλεσμα την υψηλή και σταθερή ποιότητα. Σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός. * Πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας-υγιεινής και διαχείρησης. Το ελαιόλαδο που παράγεται είναι είτε βιολογικό είτε συμβατικό. Ρακί: Είναι οινοπνευματώδες, διαυγές ποτό που παρασκευάζεται κυρίως από τα ΄΄στράφυλα΄΄ ( τα φλούδια των σταφυλιών, αφού βγει το κρασί και το τσαμπί τους ) αλλά υπάρχει και εκείνη που φτιάχνεται από μούρα ( μουρνόρακι ) και είναι ιδιαίτερα αλκοολούχα, με έντονο άρωμα και δυνατή γεύση. Είναι γνωστή τουλάχιστον από την εποχή της τουρκοκρατίας, σερβίρεται σε ειδικά, πολύ μικρά ποτηράκια και συνοδεύεται, συνήθως, από αράπικα φιστίκια. Η έλευση των Μικρασιατών διαφοροποίησε τον κλασικό αυτό μεζέ σε : απάκια, σύγκλινα, παλιά πιπεράτη γραβιέρα, χοχλιούς μπουμπουριστούς κ.α. Υπάρχει σε όλα τα καφενεία, τα μεζεδοπωλεία, τα εστιατόρια, ακόμη και στα ΄΄μοδάτα΄΄ καφέ τη Κρήτης, και φυσικά σε όλα τα σπίτια. Πωλείται εμφιαλωμένη αλλά και χύμα. Ο κ. Βοραδάκης κάνει και παραγωγή τσικουδιάς. Τσικουδιά καθαρής απόσταξης από το αμπέλι του.